Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Mihaela Mitroi se alătură Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică al EY România
17.05.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Mihaela Mitroi se alătură echipei EY Romania în calitate de Partener în cadrul departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, având și rolul de lider al activității de consultanță fiscală și juridică în clusterul de Sud al regiunii EY Europa Centrală și de Sud-Est și Asia Centrală (CESA). Acest cluster include România, Moldova, Bulgaria, Albania, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Malta și Cipru.

Echipa de Asistență Fiscală și Juridică a EY cuprinde în prezent 200 de experți în domeniul fiscal și 40 în cel juridic, coordonați de 7 parteneri. Multe dintre serviciile oferite clienților, precum impozite directe și indirecte, outsourcing, asistență fiscală în tranzacții, prețuri de transfer, litigii fiscale și asistență juridică s-au transformat prin integrarea de noi tehnologii, precum Robotic Process Automation, Inteligență artificială și OCR – Recunoaștere Optică a Caracterelor (mai ales în conformarea fiscală și contabilă), folosind combinații sinergetice de competențe (de exemplu, în consultanța de resurse umane în context de transformare), precum și procese inovatoare standardizate, mai nou și în domeniul avocaturii și al serviciilor juridice.

Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY Romania și Chief Operating Officer EY CESA: „Avem o echipă de profesioniști care înțeleg impactul transformărilor de business în sectoare diverse, care contribuie la proiecte multidisciplinare, atât la nivel local, cât și regional. Mihaela Mitroi, prin vasta ei experiență, atât în România, cât și la nivel regional, va aduce, cu siguranță, o contribuție importantă atât pentru EY Romania , cât și la nivelul clusterului nostru regional de Sud.

Mihaela Mitroi are o experiență profesională de peste 25 de ani, dintre care 22 ani în domeniul consultanței fiscale. A fost implicată în multe proiecte de restructurare, privatizare, planificare și optimizare fiscală, precum și în consultările cu Ministerul Finanțelor privind îmbunătățirea legislației fiscale. De asemenea, Mihaela Mitroi este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, a Asociației Fiscale Internaționale și a Camerei Consultanților Fiscali din România. În trecut a fost vicepreședinte și membră a Consiliului de administrație al acestei Camere și vicepreședinte al Confederației Fiscale Europene.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY Romania : “În ultimii ani, modificările legislative frecvente din piață și nevoia de aliniere la noi reglementări europene și naționale au pus presiune sporită asupra contribuabililor. Răspunsul nostru la aceste provocări vizează atât dezvoltarea echipei noastre cu unul dintre cei mai experimentați consultanți fiscali, cât și intensificarea proiectelor care integrează servicii de tehnologie și transformare fiscală. Inovăm în permanență, lărgim aria de acoperire a serviciilor noastre și țintim să reducem în permanență timpul de implementare a noilor idei. Experiența și energia pe care le aduce Mihaela în echipa noastră vor contribui semnificativ la realizarea acestor obiective.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti