Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Prima ședință a Colegiului procurorilor generali din cadrul Ministerului Public
17.05.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 16 mai 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a desfășurat prima ședință a Colegiului procurorilor generali din cadrul Ministerului Public, structură consultativă a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție înființată la data de 10 mai 2019, potrivit unui comunicat.

La lucrările ședintei au participat: Ana Birchall, ministru al justiției interimar, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Nicolae Andrei Solomon, vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii și Codruț Olaru, Cristian Mihai Ban și Florin Deac, membri ai Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au participat: Dimitrie Bogdan Licu, procuror general, Laura Oprean, prim adjunct al procurorului general și Cornelia Adriana Șandru, consilier al procurorului general.

În cadrul întâlnirii au fost discutate cele mai importante probleme organizatorice și administrative ale Ministerului Public.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.