Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Prima ședință a Colegiului procurorilor generali din cadrul Ministerului Public
17.05.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 16 mai 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a desfășurat prima ședință a Colegiului procurorilor generali din cadrul Ministerului Public, structură consultativă a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție înființată la data de 10 mai 2019, potrivit unui comunicat.

La lucrările ședintei au participat: Ana Birchall, ministru al justiției interimar, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Nicolae Andrei Solomon, vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii și Codruț Olaru, Cristian Mihai Ban și Florin Deac, membri ai Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au participat: Dimitrie Bogdan Licu, procuror general, Laura Oprean, prim adjunct al procurorului general și Cornelia Adriana Șandru, consilier al procurorului general.

În cadrul întâlnirii au fost discutate cele mai importante probleme organizatorice și administrative ale Ministerului Public.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate