Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj protestează privitor la organizarea deficitară a Congresului Avocaților
17.05.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 16 mai 2019, Baroul Dolj a hotărât, în unanimitate, formularea unui protest cu privire la modalitatea deficitară în care va fi organizat Congresul Avocaților din 6-7 iunie 2019, potrivit unui comunicat.

Astfel, urmare a modificării târzii și nejustificate a datei stabilite inițial pentru ședințele Consiliului Uniunii Naționale a Avocaților din România și Congresului Avocaților, costurile de participare pentru barouri au crescut enorm (spre exemplu, pentru o noapte de cazare prețurile ajung până la 280 euro/cameră!), iar disiparea participanților la Congres la mai multe locații a afectat, practic, crearea unor condiții corespunzătoare, atât de necesare dezbaterii reale a problemelor curente ale profesiei, constituindu-se într-o nouă manifestare a rupturii existente între conducerea Uniunii și avocați.

Totodată, Consiliul Baroului Dolj îndeamnă conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România să se aplece mai mult asupra problemelor avocaturii, semnalate în repetate rânduri de către barouri și să depășească nivelul de discuții propriu unei campanii electorale.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.