Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Combaterea exercitării fără drept a profesiei de avocat
17.05.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Notari, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 16 mai 2019, Camera Notarilor Publici București i-a trimis lui Ion Dragne, Decanul Baroului București, o adresă privind combaterea exercitării fără drept a profesiei de avocat.

Textul adresei:

„Stimate Domnule Decan, Dragă Confrate,

Cunoscând eforturile dvs. în combaterea avocaturii „paralele”, în completarea adresei noastre nr. 1411 din 25 septembrie 2018, prin care vă semnalam că și instituția notarială se confruntă cu pseodo-avocați, în special la Biroul Apostilă și Supralegalizare al Camerei, luând act despre cererea de asistență a autorităților judiciare din Spania, vă aducem la cunoștință că în perioada decembrie 2018 – mai 2019, Camera Notarilor Publici București a înștiințat Direcția de Investigații criminale din cadrul I.G.P.R. despre 15 „Decizii” emise de „Baroul București”, cu sediul în str. Academiei nr. 4-6, pentru persoane, posibil cetățeni italieni, care solicitau apostila pentru Spania.

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru continuarea colaborării între instituțiile noastre, în interesul comun al profesiilor judiciare.

Cu aleasă considerație,

Președintele Colegiului Director,
Laura Badiu, notar public”

:: Adresa

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti