Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Combaterea exercitării fără drept a profesiei de avocat


17 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 16 mai 2019, Camera Notarilor Publici București i-a trimis lui Ion Dragne, Decanul Baroului București, o adresă privind combaterea exercitării fără drept a profesiei de avocat.

Textul adresei:

„Stimate Domnule Decan, Dragă Confrate,

Cunoscând eforturile dvs. în combaterea avocaturii „paralele”, în completarea adresei noastre nr. 1411 din 25 septembrie 2018, prin care vă semnalam că și instituția notarială se confruntă cu pseodo-avocați, în special la Biroul Apostilă și Supralegalizare al Camerei, luând act despre cererea de asistență a autorităților judiciare din Spania, vă aducem la cunoștință că în perioada decembrie 2018 – mai 2019, Camera Notarilor Publici București a înștiințat Direcția de Investigații criminale din cadrul I.G.P.R. despre 15 „Decizii” emise de „Baroul București”, cu sediul în str. Academiei nr. 4-6, pentru persoane, posibil cetățeni italieni, care solicitau apostila pentru Spania.

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru continuarea colaborării între instituțiile noastre, în interesul comun al profesiilor judiciare.

Cu aleasă considerație,

Președintele Colegiului Director,
Laura Badiu, notar public”

:: Adresa

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii