Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Ediția a V-a (2019) a Concursului de procese simulate de Dreptul familiei


20 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Sub egida ”Mater semper certa est…pater est semper incertus”, sâmbătă 18 mai 2019, în sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept a Universității din București, s-au desfășurat semifinala și finala Ediției a V-a a ”Concursului de procese simulate de Dreptul familiei”, organizat în parteneriat de Facultatea de Drept a Universității București, Asociația Studenților în Drept și AVRAM LAW – Cabinet de avocat Marieta Avram.

Echipele formate din studenți în anul III de studiu au avut de soluționat o speță și de susținut pledoarii în cadrul unui proces simulat având ca obiect acțiunea în tăgada paternității din căsătorie.

Din echipa de organizare și juriu au făcut parte: dna. prof. univ. dr. Marieta Avram, dna. lector dr. Cristina Nicolescu, dl. avocat drd. și cadru didactic asociat Alin Axente, dl. procuror drd. și cadru didactic asociat Radu Togan, dna. avocat Cătălina Mocanu.

Rezultatele concursului au fost următoarele:
Locul 1: Alexandra Silvia Stoicescu și Bogdan Ovidiu Dima
Locul 2: Andreea Bianca Oprea și Diana Andreea Vasile
Locul 3: Georgiana Larisa Crețu și Theodora Maria Anghelescu
Mențiune: Alexandra Ioana Badea și Bogdan Foitoș
Premiul special pentru cel mai bun pledant Diana Andreea Vasile.

Sponsorii concursului: AVRAM LAW și Editura Hamangiu.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii