Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad. Prof. univ. dr. Adrian Năstase, Doctor Honoris Causa / 17 mai 2019


20 mai 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 17 mai 2019, prof. univ. dr. Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei, a primit titlul „Doctor Honoris Causa” al Universitatii „Aurel Vlaicu” din Arad, ca o recunoastere pentru activitatea stiintifica desfasurata, la ceremonie fiind prezent si ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, care a condus Comisia de Laudatio, potrivit ziare.com.

Adrian Nastase este, din 2001, profesor onorific al universitatii de stat din Arad, iar conducerea a decis ca pentru „meritele exceptionale in apararea si promovarea interesului national ca diplomat” sa-i acorde titlul.

Comisia de Laudatio a aratat ca titlul este acordat „in semn al aprecierii pentru intreaga activitate stiintifica si academica, pentru rolul avut in dezvoltarea Romaniei”.

La ceremonie au fost prezenti, printre altii, ministrul Ecaterina Andronescu si Razvan Theodorescu, vicepresedinte al Academiei Romane, cei doi evocand, in discursurile tinute, momente din colaborarea cu fostul premier.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică