« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Noua conducere a Baroului Argeș
20.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Sâmbătă, 11 mai 2019, a avut loc adunarea generală electivă a Baroului Argeș. Cu 81% din voturi, av. Luminița Ioana a fost aleasă pentru un nou mandat de decan iar miercuri, 15 mai, a avut loc Consiliul Baroului în care a fost votat prodecanul, av. Dragoș Nicolescu, potrivit jurnaluldearges.ro.

Dragoș Nicolescu este un avocat de viitor în cadrul baroului iar determinante în alegerea lui au fost tinerețea și implicarea, avocatul fiind consilier și în mandatul anterior. Consiliul nou ales are aceeași componență cu excepția av. Florina Predescu, membru nou în Consiliu.

Alegerile Baroului Argeș s-au derulat sub semnul provocărilor la care este supusă profesia în ultima perioadă, astfel că s-a simțit nevoia unui consiliu activ și implicat.

:: Rezultatele alegerilor

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.