JURIDICE SELECTED
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Deces grefier
22.05.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Adrian Cotârlă, grefier la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, a încetat din viață.

Adrian Cotârlă a fost absolvent al Facultății de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, promoția 1998.

Colegii de facultate sunt alături de familia îndoliată.

Dumnezeu să-l odihnească!

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Deces grefier”

  1. Florin-Iulian HRIB spune:

    Între timp, potrivit mass-media (JURIDICE.ro iar a rămas codaş cu ştirea asta despre domeniul juridic!), a mai murit şi o grefieră de la parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, aruncîndu-se de la etajul 2, din cauza unor „neînţelegeri” la serviciu.

    Este al treilea grefier decedat de la începutul anului 2019, din cîte ştiu eu. Aşa cum comentam cu ceva timp în urmă, un fost coleg de SNG, Dorin Gheorghişan, a murit în 27 ian. 2019, după ce a făcut un accident vascular. Ultima dată cînd am vorbit cu el îmi spusese că era inundat de dosare, intrînd în următoarea şedinţă de judecată, deşi avea dosare restante din şedinţe anterioare!!? Repet parţial ce comentasem atunci: Încă nu am auzit de magistraţi [mă refeream la juzi, căci de procurori sinucigaşi am auzit vreo 3 cazuri: Panait Cristian, Schiffbec Tamaş şi Bulcu Ramona] morţi din cauza stresului, surmenajului şi volumului exagerat de lucru, însă de grefieri morţi am auzit în mod repetat. Chiar ieri am aflat că un coleg din promoţia mea de la SNG a murit din cauza unui accident vascular cerebral. Dacă s-ar fi întîmplat la lucru, în special în şedinţa de judecată, ar fi vuit toată mass-media despre condiţiile inumane în care lucrează mulţi grefieri, însă a decedat duminica, acasă; iar stresul de la serviciu în mod sigur a favorizat atacul, dacă nu a fost chiar cauza principală.

    Aşa că mi se pare potrivit să reformulez aici un comentariu cenzurat de JURIDICE.ro: Se pare că dna grefieră suferea de prea mult „bine”… N-o să uit niciodată ce mi-a spus un vicepreş. CAAI: „depresia e un lux…”??! Iar colega sa de complet a făcut scandal că mergeam o oră săptămînal la psihologul instanţei, în loc să-i stau ei la dispoziţie dimineaţa. Deh, magistraţi înţelepţi…

    Unii ticăloşi cretini chiar te aduc în pragul sinuciderii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate