JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va prezida panelul „L’extraterritorialité comme outil de politique économique” în cadrul conferinței anuale a Societății franceze de drept internațional

23.05.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 24 mai 2019, prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecătorul român la CEDO, va prezida panelul „L’extraterritorialité comme outil de politique économique” în cadrul conferinței anuale a Societății franceze de drept internațional, care se reunește la Angers.

La conferință participă judecători ai Curții Internaționale de Justiție și reputați profesori și practicieni ai dreptului.

:: Programul

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week