Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații

Noua conducere a Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România

27 mai 2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 24 mai 2019, a avut loc cel de-al XVIII-lea Congres al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România. Cu această ocazie au avut loc alegerile pentru conducerea UNEJ pentru următorii 3 ani, potrivit unui comunicat.

În funcția de Președinte a fost Iacob Marius Morari, reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Cluj în Consiliul Uniunii. Executorul judecătoresc Iacob Marius Morari a fost Președinte al UNEJ și în perioada 2016 – 2019.

Pentru funcția de Președinte al Uniunii a candidat și executorul judecatoresc Cornel Toma Tereacă, reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Brașov în Consiliul Uniunii.

În funcțiile de Vicepreședinte au fost aleși executorii judecătorești Alexandru Ailincăi, reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Ploiești în Consiliul Uniunii, și Dragoș Theodor Ivanovici, reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Craiova în Consiliul Uniunii.

În funcția de Director al Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești a fost ales executorul judecătoresc  Eugen Hurubă, Președinte al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Tg Mureș. În funcția de Secretar al Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești a fost ales executorul judecătoresc Pavel Bebi, Vicepreședinte al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Ploiești

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică