« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. Concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta. UPDATE: Verificarea dosarelor. Listele și repartizarea în sala
26.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 26 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității lista candidaților și repartizarea pe săli la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Lista

În conformitate cu dispozițiile 33 din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, după afișarea rezultatelor, candidații pot face contestație, în termen de 3 zile de la data afișării rezultatelor la sediul Camerei executorilor judecătorești, sub sancțiunea decăderii, respectiv până joi, 4 iulie 2019, inclusiv. Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs sau examen.

***

Miercuri, 19 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității Hotărârea din 18 iunie 2019, privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Hotărârea

***

Luni, 27 mai 2019 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a anunțat că, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 27 iunie 2019, concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta, conform Ordinului ministrului justiției nr. 3939/C/16.10.2018 privind actualizarea numarului posturilor de executori judecătorești pentru anul 2018, modificat prin Ordinul ministrului justiției nr. 2041/C/22.04.2019, potrivit unui comunicat.

Data limită de înscriere: conform prevederilor art. 791 alin. (5) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare ,”cererile de înscriere la concurs se depun, cu cel puţin 20 de zile înainte de data susţinerii acestuia, la Camera executorilor judecătoreşti în a cărei circumscripţie candidatul are sediul biroului(…)”, respectiv până la data de 6 iunie 2019.

Taxa de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta este de 3000 de lei și se va achita după cum urmează:
– 20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 600 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere;
– 80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 2400 de lei se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea ”taxă schimbare sediu 2019”.

În cererea de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta, candidații, executori judecătorești, vor menționa, în ordinea preferinței, circumscripțiile pentru care optează, având în vedere următoarele posturi vacante, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 554 din 24 mai 2019.

:: Cerere de înscriere
:: Acord GDPR

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD