Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3 SUV
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q8
Citeşte mai mult în legătură cu Flux informații

UNEJ. Concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta. UPDATE: Verificarea dosarelor. Listele și repartizarea în sala

26 iunie 2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 26 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității lista candidaților și repartizarea pe săli la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Lista

În conformitate cu dispozițiile 33 din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare, după afișarea rezultatelor, candidații pot face contestație, în termen de 3 zile de la data afișării rezultatelor la sediul Camerei executorilor judecătorești, sub sancțiunea decăderii, respectiv până joi, 4 iulie 2019, inclusiv. Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs sau examen.

***

Miercuri, 19 iunie 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității Hotărârea din 18 iunie 2019, privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Hotărârea

***

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

JURIDICE by Night

Luni, 27 mai 2019 2019, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a anunțat că, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 27 iunie 2019, concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta, conform Ordinului ministrului justiției nr. 3939/C/16.10.2018 privind actualizarea numarului posturilor de executori judecătorești pentru anul 2018, modificat prin Ordinul ministrului justiției nr. 2041/C/22.04.2019, potrivit unui comunicat.

Data limită de înscriere: conform prevederilor art. 791 alin. (5) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 210/2001, cu modificările și completările ulterioare ,”cererile de înscriere la concurs se depun, cu cel puţin 20 de zile înainte de data susţinerii acestuia, la Camera executorilor judecătoreşti în a cărei circumscripţie candidatul are sediul biroului(…)”, respectiv până la data de 6 iunie 2019.

Taxa de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta este de 3000 de lei și se va achita după cum urmează:
– 20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 600 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere;
– 80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 2400 de lei se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea ”taxă schimbare sediu 2019”.

În cererea de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta, candidații, executori judecătorești, vor menționa, în ordinea preferinței, circumscripțiile pentru care optează, având în vedere următoarele posturi vacante, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 554 din 24 mai 2019.

:: Cerere de înscriere
:: Acord GDPR

Citeşte mai mult despre , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Login | Pentru a putea posta comentarii trebuie să fiţi abonat. Dacă încă nu sunteţi, click aici pentru a afla despre avantaje!

Lasă un răspuns

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories