JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va participa la conferința „Dreptul la viața privată”
29.05.2019 | JURIDICE.ro


Joi, 30 mai 2019, prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecătorul român la CEDO, va participa la conferința „Dreptul la viața privată”.

Evenimentul este organizat de Baroul Cluj și Universitatea „Babeș-Bolyai” cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la înființarea Baroului Cluj.

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va fi însoțită de 5 judecatori CEDO, membri ai Secției a IV-a în care este repartizată România. Cei cinci judecători sunt Georges Ravarani (Luxembourg), Jolien Schkking (Olanda), Paul Lemmens (Belgia), Peter Patzolay (Ungaria) și Carlo Ranzoni (Lichtenstein).

Este prima dată când un număr important de judecători CEDO participă la un eveniment organizat în România.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate