Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Profesioniști din 25 de companii listate au participat la Forumul AR&IR, organizat de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România
28.05.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a organizat cu succes prima ediție a Forumului pentru Relația cu Investitorii și Analiștii (AR&IR), o conferință dedicată celor mai bune practici în relațiile cu investitorii și guvernanța corporativă. Tema primului eveniment a fost „Strategii de succes pentru atragerea investitorilor și capitalului„, programul a inclus prezentări privind tendințele globale în aria relațiilor cu investitorii din România, proiecte viitoare de dezvoltare a pieței de capital, dar și multiple studii de caz și practici internaționale privind raportarea financiară și non-financiară.

Daniela Șerban, Președinte ARIR: „Suntem încântați de prezența numeroasă din partea reprezentanților companiilor listate și observăm dorința lor de a implementa cele mai bune practici de comunicare cu investitorii și guvernanța corporativă în cadrul companiilor. Am avut alături de noi, în București, speakeri și parteneri internaționali, precum și profesioniști din piața de capital din România. Acest Forum a devenit o piatră de temelie pentru parcursul ARIR – de a face România mai competitivă pe piețele de capital internaționale.”

Printre speakerii principali s-au numărat Claire Lavery, Director Executiv, Europa & Asia, Rivel Research Group; Hagen Schweinitz, Partener Senior, Korn Ferry International și Colin Lovering, Institute of Sales and Marketing.

O reluare webcasting a forumului AR&IR este disponibilă atât în ​​limba română (aici), cât și în limba engleză (aici). Galeria foto este diponibilă aici.

:: English version


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.