JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Declanșarea procedurii de ocupare a funcției de președinte al ÎCCJ. UPDATE: Candidaturile. UPDATE: Noul președinte al ÎCCJ
18.07.2019 | JURIDICE.ro


Joi, 18 iulie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a jud. Alina Corina Corbu, preşedintele Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 15 septembrie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Luni, 8 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista privind candidaturile depuse pentru ocupare funcţiei de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Pentru această funcție candidează jud. Alina Corina Corbu, în prezent Președinte al Secției de Contencios Administrativ și Fiscal.

:: Lista

***

Joi, 30 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind declanșarea procedurii de ocupare a funcției de președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

:: Anunțul
:: Calendarul estimativ

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate