Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Măsuri ref. organizarea Adunărilor Generale Ordinară și Electivă
01.06.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 28 mai 2019, Consiliul Baroului București, întrunit în ședință, a decis informarea avocaților cu privire la următoarele măsuri pentru organizarea Adunărilor Generale Ordinară și Electivă a Baroului București, potrivit unui comunicat:
– contractarea unei locații adecvate pentru organizarea Adunărilor Generale Ordinară și Electivă a Baroului București;
– transmiterea către Parlamentul României a unei solicitări de inițiativă legislativă pentru modificarea condițiilor legale de întrunire a Adunărilor Generale la barourile cu un număr mare de avocați.

:: Adresa


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.