Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ÎCCJ. Desemnarea unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 2 – 2018 şi a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2019. UPDATE: Rezultatele
04.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 4 iunie 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că, în urma tragerii la sorți, judecătorul Simona Cîrnaru, din cadrul Secției Penale, a fost desemnată membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 2 – 2018, iar judecătorul Maricela Cobzariu, din cadrul Secţiei Penale, a fost desemnată membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2019, potrivit unui comunicat.

Tragerea la sorți a avut loc în temeiul art.291 alin.(2) din Regulamentul de organizare şi funcționare administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, urmare a eliberării din funcție, prin pensionare, a judecătorului Luciana Mera.

***

Marți, 4 iunie 2019, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala M3, va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 2 – 2018 şi a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2019, potrivit unui comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate