Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ÎCCJ. Desemnarea unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 2 – 2018 şi a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2019. UPDATE: Rezultatele
04.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 4 iunie 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că, în urma tragerii la sorți, judecătorul Simona Cîrnaru, din cadrul Secției Penale, a fost desemnată membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 2 – 2018, iar judecătorul Maricela Cobzariu, din cadrul Secţiei Penale, a fost desemnată membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2019, potrivit unui comunicat.

Tragerea la sorți a avut loc în temeiul art.291 alin.(2) din Regulamentul de organizare şi funcționare administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, urmare a eliberării din funcție, prin pensionare, a judecătorului Luciana Mera.

***

Marți, 4 iunie 2019, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala M3, va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 2 – 2018 şi a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2019, potrivit unui comunicat.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.