Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
9 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Sesiune de numiri a procurorilor în funcția de judecător
03.06.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 3 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind organizarea unei sesiuni de numiri a procurorilor în funcția de judecător.

Cererea de numire a procurorilor în funcția de judecător se formulează în scris și se depune la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 10 zile de la data publicării anunțului, respectiv până la data de 14 iunie inclusiv. 

:: Anunțul


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Au fost scrise până acum 9 de comentarii cu privire la articolul “CSM. Sesiune de numiri a procurorilor în funcția de judecător”

  1. Într-un stat de drept, o astfel de procedură precum ea există în prezent în România, ar trebui să fie declarată neconstituționala – cel puțin.

    Atât de trist.

  2. Ioan BUCSA spune:

    Păi dacă un procuror poate fi numit judecător constituţional, tot pe baza unui fel de interviu…, de ce să nu poată fi numit şi judecător, că doar fac parte din autoritatea judecătorească potrivit cap. 6 din Constituţie!? Şi sunt recrutaţi în aceeași manieră, au acelaşi statut…
    Dar în anii 2007-2008 când avocaţi cu 10 ani vechime au putut fi numiţi judecători doar pe baza unui interviu… nu eram nici atunci un stat de drept!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.