« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
9 comentarii

CSM. Sesiune de numiri a procurorilor în funcția de judecător
03.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 3 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind organizarea unei sesiuni de numiri a procurorilor în funcția de judecător.

Cererea de numire a procurorilor în funcția de judecător se formulează în scris și se depune la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 10 zile de la data publicării anunțului, respectiv până la data de 14 iunie inclusiv. 

:: Anunțul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Au fost scrise până acum 9 de comentarii cu privire la articolul “CSM. Sesiune de numiri a procurorilor în funcția de judecător”

 1. Într-un stat de drept, o astfel de procedură precum ea există în prezent în România, ar trebui să fie declarată neconstituționala – cel puțin.

  Atât de trist.

 2. Ioan BUCSA spune:

  Păi dacă un procuror poate fi numit judecător constituţional, tot pe baza unui fel de interviu…, de ce să nu poată fi numit şi judecător, că doar fac parte din autoritatea judecătorească potrivit cap. 6 din Constituţie!? Şi sunt recrutaţi în aceeași manieră, au acelaşi statut…
  Dar în anii 2007-2008 când avocaţi cu 10 ani vechime au putut fi numiţi judecători doar pe baza unui interviu… nu eram nici atunci un stat de drept!

  • Domnule avocat Bucsa, din păcate ați făcut mai multe erori logice – și acest aspect îmi lasă impresia că sunteți deja părtinitor, deoarece mi se pare că erorile au fost săvârșite nu din necunoaștere, ci voit – ca atare, orice aș răspunde, nu cred că v-aș convinge.

   Să știți însă că argumente aș avea.

   Numai bine,

   • Ioan BUCSA spune:

    Păi ce să mai zic şi eu la afirmaţiile d-voastră!? Dacă Constituţia permite aşa ceva… cum să declari neconstituţională o astfel de dispoziţie, oricât de stat de drept sau nedrept am fi!? Poate reclamaţi faptul că nu avem o Constituţie asemenea unui stat de drept! Asta e altceva! Dar până una alta mergem cu aceasta bună/rea pe care o avem…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.