Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
9 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Sesiune de numiri a procurorilor în funcția de judecător
03.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 3 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind organizarea unei sesiuni de numiri a procurorilor în funcția de judecător.

Cererea de numire a procurorilor în funcția de judecător se formulează în scris și se depune la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 10 zile de la data publicării anunțului, respectiv până la data de 14 iunie inclusiv. 

:: Anunțul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 9 de comentarii cu privire la articolul “CSM. Sesiune de numiri a procurorilor în funcția de judecător”

  1. Într-un stat de drept, o astfel de procedură precum ea există în prezent în România, ar trebui să fie declarată neconstituționala – cel puțin.

    Atât de trist.

  2. Ioan BUCSA spune:

    Păi dacă un procuror poate fi numit judecător constituţional, tot pe baza unui fel de interviu…, de ce să nu poată fi numit şi judecător, că doar fac parte din autoritatea judecătorească potrivit cap. 6 din Constituţie!? Şi sunt recrutaţi în aceeași manieră, au acelaşi statut…
    Dar în anii 2007-2008 când avocaţi cu 10 ani vechime au putut fi numiţi judecători doar pe baza unui interviu… nu eram nici atunci un stat de drept!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate