Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

ANAF are un nou președinte


4 iunie 2019 | Vlad BERCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 439 din data de 3 iunie 2019, a fost publicată Decizia nr. 104/2019 privind numirea doamnei Mirela Călugăreanu în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Mirela Călugăreanu este numită în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Doamna Mirela Călugăreanu a studiat Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, specializarea Management (1987-1991). În 1991, a devenit expert contabil la C.E.C.C.A.R. În perioada 2003-2004, s-a specializat în Managementul instituţiilor publice, la ASE Bucureşti. În 2008, a devenit consultant fiscal la Camera Consultanţilor Fiscali din România, iar în 2016 a devenit formator în domeniul managementului strategic la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Domnia sa a mai fost preşedinte al ANAF între 18 iulie 2017-28 martie 2018.

Intrarea în vigoare: 3 iunie 2019.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică