Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM va primi vizita delegației Consiliului Superior al Procurorilor din Republica Moldova
04.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 4 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că în perioada 4-6 iunie 2019, CSM va primi vizita delegației Consiliului Superior al Procurorilor din Republica Moldova, formată din Președintele Consiliului, Angela Motuzoc, membri ai Consiliului, precum și personal de specialitate din aparatul tehnic, potrivit unui comunicat.

Întrevederea are loc ca urmare a modificării cadrului legislativ în anul 2016, la nivel constituțional în Republica Moldova, în premieră, în sensul reglementării mandatului Consiliului Superior al Procurorilor, care activează începând cu data de 02 ianuarie 2018.

În acest context, Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost adresată invitația de a organiza o vizită de studiu a reprezentanților Consiliului Superior al Procurorilor din Republica Moldova, în cadrul căreia să fie diseminate aspecte din activitatea Consiliului, apreciat drept un model fiabil și un sistem de referință privind modul de organizare și funcționare.

Agenda întâlnirilor cuprinde întrevederi cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii și cu reprezentanți ai aparatului tehnic, precum și trei vizite de studiu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Inspecția Judiciară și Institutul Național al Magistraturii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate