Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CSM va primi vizita delegației Consiliului Superior al Procurorilor din Republica Moldova
04.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 4 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că în perioada 4-6 iunie 2019, CSM va primi vizita delegației Consiliului Superior al Procurorilor din Republica Moldova, formată din Președintele Consiliului, Angela Motuzoc, membri ai Consiliului, precum și personal de specialitate din aparatul tehnic, potrivit unui comunicat.

Întrevederea are loc ca urmare a modificării cadrului legislativ în anul 2016, la nivel constituțional în Republica Moldova, în premieră, în sensul reglementării mandatului Consiliului Superior al Procurorilor, care activează începând cu data de 02 ianuarie 2018.

În acest context, Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost adresată invitația de a organiza o vizită de studiu a reprezentanților Consiliului Superior al Procurorilor din Republica Moldova, în cadrul căreia să fie diseminate aspecte din activitatea Consiliului, apreciat drept un model fiabil și un sistem de referință privind modul de organizare și funcționare.

Agenda întâlnirilor cuprinde întrevederi cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii și cu reprezentanți ai aparatului tehnic, precum și trei vizite de studiu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Inspecția Judiciară și Institutul Național al Magistraturii.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.