Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Numirea unor candidaţi în calitate de personal de instruire colaborator extern al SNG
04.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 4 iunie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotărât numirea în calitate de personal de instruire colaborator extern pentru formarea iniţială a următoarelor persoane, precum şi includerea acestora în reţeaua de formatori pentru formarea iniţială, pentru anul 2019, a Şcolii Naţionale de Grefieri, după cum urmează:
– Jud. Aurelian-Marian Murgoci-Luca, preşedinte al Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti, la disciplina Procedură civilă (pentru grupele de grefieri pentru instanţe şi parchete)
– Jud. Nicolae-Cătălin Magdalena, preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Bucureşti, la disciplina Procedură penală (pentru grupele de grefieri pentru instanţe şi parchete)
– Proc. Teodor Manea, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în prezent detaşat la Consiliul Superior al Magistraturii, la disciplina Deontologie (pentru grupele de grefieri pentru parchete).

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 6)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate