Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Numirea unor candidaţi în calitate de personal de instruire colaborator extern al SNG
04.06.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 4 iunie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotărât numirea în calitate de personal de instruire colaborator extern pentru formarea iniţială a următoarelor persoane, precum şi includerea acestora în reţeaua de formatori pentru formarea iniţială, pentru anul 2019, a Şcolii Naţionale de Grefieri, după cum urmează:
– Jud. Aurelian-Marian Murgoci-Luca, preşedinte al Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti, la disciplina Procedură civilă (pentru grupele de grefieri pentru instanţe şi parchete)
– Jud. Nicolae-Cătălin Magdalena, preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Bucureşti, la disciplina Procedură penală (pentru grupele de grefieri pentru instanţe şi parchete)
– Proc. Teodor Manea, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în prezent detaşat la Consiliul Superior al Magistraturii, la disciplina Deontologie (pentru grupele de grefieri pentru parchete).

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 6)


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.