Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Întrevedere Procurorul General al PÎCCJ – delegație magistrați militari din Italia
05.06.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 28 mai 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorul general Dimitrie Bogdan Licu a avut o întâlnire de lucru cu o delegație de magistrați militari din Republica Italiană, condusă de Marco de Paolis, procuror general militar al Curții Militare de Apel, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii au fost purtate discuții referitoare la colaborarea în domeniul formării continue a resursei umane pentru parchetele militare, identificarea posibilităților de inițiere a unei conferințe anuale a instanțelor militare și parchetelor militare din țările membre NATO, continuarea activității bilaterale cu partenerul italian.

Din delegația italiană au mai făcut parte: Roberto Bellelli, președintele Curții de supraveghere militară, Gaetano Carlizzi, judecător pentru investigații preliminare la Curtea Militară din Roma, Vittorio Boccia, ofițer la Parchetul Militar General de pe lângă Curtea Militară de Apel, colonel Andrea Tiveron – atașat militar.

Totodată, din partea Ministerului Public, au mai participat la discuții: generalul – maior magistrat Gheorghe Cosneanu, procuror militar șef al Secției Parchetelor Militare, generalul – locotenent magistrat Ion Alexandru, procurorul militar șef adjunct al Secției Parchetelor Militare, precum și procurori militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.