Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Procurorul General al PÎCCJ – delegație magistrați militari din Italia
05.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 28 mai 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorul general Dimitrie Bogdan Licu a avut o întâlnire de lucru cu o delegație de magistrați militari din Republica Italiană, condusă de Marco de Paolis, procuror general militar al Curții Militare de Apel, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii au fost purtate discuții referitoare la colaborarea în domeniul formării continue a resursei umane pentru parchetele militare, identificarea posibilităților de inițiere a unei conferințe anuale a instanțelor militare și parchetelor militare din țările membre NATO, continuarea activității bilaterale cu partenerul italian.

Din delegația italiană au mai făcut parte: Roberto Bellelli, președintele Curții de supraveghere militară, Gaetano Carlizzi, judecător pentru investigații preliminare la Curtea Militară din Roma, Vittorio Boccia, ofițer la Parchetul Militar General de pe lângă Curtea Militară de Apel, colonel Andrea Tiveron – atașat militar.

Totodată, din partea Ministerului Public, au mai participat la discuții: generalul – maior magistrat Gheorghe Cosneanu, procuror militar șef al Secției Parchetelor Militare, generalul – locotenent magistrat Ion Alexandru, procurorul militar șef adjunct al Secției Parchetelor Militare, precum și procurori militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate