« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Întrevedere Procurorul General al PÎCCJ – delegație magistrați militari din Italia
05.06.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 28 mai 2019, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorul general Dimitrie Bogdan Licu a avut o întâlnire de lucru cu o delegație de magistrați militari din Republica Italiană, condusă de Marco de Paolis, procuror general militar al Curții Militare de Apel, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii au fost purtate discuții referitoare la colaborarea în domeniul formării continue a resursei umane pentru parchetele militare, identificarea posibilităților de inițiere a unei conferințe anuale a instanțelor militare și parchetelor militare din țările membre NATO, continuarea activității bilaterale cu partenerul italian.

Din delegația italiană au mai făcut parte: Roberto Bellelli, președintele Curții de supraveghere militară, Gaetano Carlizzi, judecător pentru investigații preliminare la Curtea Militară din Roma, Vittorio Boccia, ofițer la Parchetul Militar General de pe lângă Curtea Militară de Apel, colonel Andrea Tiveron – atașat militar.

Totodată, din partea Ministerului Public, au mai participat la discuții: generalul – maior magistrat Gheorghe Cosneanu, procuror militar șef al Secției Parchetelor Militare, generalul – locotenent magistrat Ion Alexandru, procurorul militar șef adjunct al Secției Parchetelor Militare, precum și procurori militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari.

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD