Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare a marcat Ziua Eroilor
06.06.2019 | JURIDICE.ro


Joi, 6 iunie 2019, cu ocazia Zilei Eroilor și a sărbătorii Înălţării Domnului, elevii și personalul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare au participat la manifestările comemorative organizate de Primăria Orașului stațiune Târgu Ocna dedicate Zilei Eroilor și desfășurate la Monumentul Eroilor Independenței – Biserica ,,Răducanu”.

În cadrul programului, elevii au prezentat onorul militar și au luat parte la ceremonialul de defilare, prin acest gest manifestându-și respectul pentru eroii neamului românesc care și-au jertfit viața pentru apărarea credinței ortodoxe si a patriei.

Cultul eroilor și pomenirea acestora din generație în generație a devenit o adevărată cultură a sufletului românesc și a  Școlii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, care își dorește să insufle în rândul elevilor săi sentimentul de patriotism ca datorie sfântă față de neamul în care Dumnezeu a rânduit să ne naștem.

Manifestările au continuat la sediul Școlii prin oficierea slujbei de pomenire a eroilor neamului românesc în Biserica nou ctitorită, având ca hram Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia și Sfinții Martiri Brâncoveni, de către preotul capelan Florin Smarandi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate