Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare a marcat Ziua Eroilor
06.06.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 6 iunie 2019, cu ocazia Zilei Eroilor și a sărbătorii Înălţării Domnului, elevii și personalul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare au participat la manifestările comemorative organizate de Primăria Orașului stațiune Târgu Ocna dedicate Zilei Eroilor și desfășurate la Monumentul Eroilor Independenței – Biserica ,,Răducanu”.

În cadrul programului, elevii au prezentat onorul militar și au luat parte la ceremonialul de defilare, prin acest gest manifestându-și respectul pentru eroii neamului românesc care și-au jertfit viața pentru apărarea credinței ortodoxe si a patriei.

Cultul eroilor și pomenirea acestora din generație în generație a devenit o adevărată cultură a sufletului românesc și a  Școlii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, care își dorește să insufle în rândul elevilor săi sentimentul de patriotism ca datorie sfântă față de neamul în care Dumnezeu a rânduit să ne naștem.

Manifestările au continuat la sediul Școlii prin oficierea slujbei de pomenire a eroilor neamului românesc în Biserica nou ctitorită, având ca hram Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia și Sfinții Martiri Brâncoveni, de către preotul capelan Florin Smarandi.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.