Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Echipa de avocați ai VLAD, CENUȘE & ASOCIAȚII a reprezentat cu succes asocierea MBS GROUP & DINENG DEV SRL într-un litigiu în domeniul achizițiilor publice

06.06.2019 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Echipa de avocati ai VLAD, CENUȘE & ASOCIAȚII, coordonata de avocatul Stefan Vlad a reprezentat cu succes asocierea MBS GROUP & DINENG DEV SRL in fata Curtii de Apel Bucuresti intr-un litigiu in domeniul achizitiilor publice impotriva CNI (Compania Nationala de Investitii) pentru atribuirea unui contract de lucrari de modernizare a complexului Olimpic de Natatie Lia Manoliu (Dosar 2646/2/2019).

Stefan Vlad: “Provocarea a constat in a convinge instanta de judecata ca pentru dovedirea experientei similare, desi art. 11 din Instructiunea ANAP 12/2017  prevede necesitatea prezentarii unui proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor, totusi acest text nu trebuie interpretat si aplicat fara nuante, ci el trebuie raportat la vointa legiuitorului si la circumstantele factuale ale fiecarei spete; ceea ce conteaza pentru legiuitor este existenta reala a experientei similare, aspect care poate fi dovedit prin orice mijloc de proba si nu neaparat printr-un proces verbal de receptie a lucrarilor. Dificultatea apararii a fost cu atat mai mare cu cat argumentele prezentate veneau impotriva unei jurisprudente constante a Curtii de Apel Bucuresti in cauze similare, motiv pentru care putem spune ca decizia obtinuta este una de referinta.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week