Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Baroul București. Informare ref. Conferința din Erevan, Armenia
07.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 6 iunie 2019, Baroul București a informat avocații membri cu privire la posibilitatea participării la Conferința internațională privind statutul tinerilor avocați în societatea modernă, alături de reprezentanți ai barourilor din spațiul balcanic, potrivit unui comunicat.

Evenimentul este organizat de C.I.B. (Conferința Internațională a Barourilor francofone), cu sprijinul O.I.F. (Organizația Internațională a Francofoniei) și va avea loc în Erevan, în luna septembrie 2019.

Vor fi selectați 2 tineri avocați vorbitori de franceză pentru a reprezenta Baroul București la acest eveniment. Costurile de transport și cazare vor fi suportate de O.I.F.

Avocații interesati vor trimite CV și scrisoare de intenție la adresa de email: pregatire_profesionala@baroul-bucuresti.ro, persoana de contact, Cristina Postu. Data limită a transmiterii: 25 iunie 2019.

:: Detalii

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.