Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna. Seminarul Tehnic Internaţional „Autoapărarea – Educație și Spirit” – Ediţia a IX-a
07.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În perioada 5– 7 iunie 2019, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, în parteneriat cu Federaţia Română de Taekwondo WTF, Primăria Oraşului stațiune Târgu Ocna și TNT PRODUCTION, a organizat – ediţia a IX – a  a Seminarului Tehnic Internaţional „AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT”.

Ca în fiecare an, seminarul a reunit instituţiile ce fac parte din sistemul public de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale statului care au atribuţii în instituirea şi menţinerea ordinii publice.

La această ediție au participat delegaţii formate din specialişti în autoapărare, pregătire
fizică şi militară din cadrul următoarelor instituţii:
Inspectoratul Județean de Poliție Bacău, Detașamentul cu destinație specială ”Pantera” din Republica Moldova, Școala militară de subofițeri de jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, Academia Forțelor Aeriene ”Henry Coandă” Brașov, Baza 95 Aeriană ”Erou căpitan aviator Alexandru Șerbănescu” Bacău, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Poliția Locală a Municipiului Bacău, U.M. 01801 Bacău – grupul 2 CSRAT din cadrul Brigăzii 76, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov, Structurile asociate pentru măsuri de securitate specială din Administrația Națională a Penitenciarelor și Școala de Agenți de Poliție ” Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca,

Dintre invitații speciali amintim: reprezentanții TNT Production, Președintele Federației Române de Taekwondo, reprezentanți ai Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova,  precum şi specialişti din Polonia și Cehia.

Anul acesta atât elevii cât și participanții la Seminar, s-au bucurat de prezența domnului General de armată (r) Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major al Armatei Române.

Prima zi a Seminarului Tehnic, a debutat la sediul Școlii cu deschiderea oficială a seminarului şi prezentarea invitaţilor, urmată de activitățile specifice de pregătire practică pentru învăţarea şi consolidarea elementelor de intervenţie profesională şi a deprinderilor specifice, sub coordonarea domnului Comisar de penitenciare Florinel Şilochi și a domnului Constantin Apostol – preşedintele Federaţiei Naţionale de Taekwondo., în colaborare cu specialiștii din Polonia și Cehia, la sala de sport a Colegiului Național ”Costache Negri”.

Delegațiile instituțiilor participante și elevii Școlii au prezentat programe demonstrative cuprinzând elemente de intervenţie profesională şi specifică, în ziua de 07 iunie, în Parcul Măgura, fascinând publicul spectator format din elevii școlilor din orașul Târgu Ocna, invitați din țară și străinătate.

Domnul General de armată (r) Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major al Armatei Române, l-a decorat pe domnul Comisar șef de penitenciare Vasile SCUTARU, cu Ordinul Sfânta Maria pentru susținerea constantă și necondiționată a Bisericii Ortodoxe Române, în semn de recunoaștere a eforturilor de promovare a valorilor naționale.

Ca în fiecare an, Seminarul Tehnic Internaţional „AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT”, devenit o tradiție a Școlii Școlii  Naționale de pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, a contribuit la dezvoltarea relațiilor interinstituționale și la promovarea imaginii instituției și a sistemului penitenciar în societatea civilă.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate