Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel și News247WorldPress au susținut o lecție de educație juridică la Școala Matei Basarab din Pitești
10.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 30 mai 2019, la invitația conducerii de la Școala Gimnaziala Matei Basarab din Pitești, Curtea de Apel Pitești și Agenția Britanică de Știri News247WorldPress au ținut o activitate timp de o ora.

Subiectele atinse cu elevii claselor V-VIII au fost răspunderea și responsabilitatea, atinse interactiv. În continuarea dezbaterii împreuna cu elevii, a fost prezentat fenomenul bullying în colectivitate și prevenirea acestuia. Elevii sunt conștienți de importanța subiectelor atinse și urmează să fie tratate cu maximă seriozitate în următoarele activități.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate