Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

La ce ma gândesc acum, avocat fiind…


11 iunie 2019 | Augustin ZĂBRĂUŢANU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Augustin Zăbrăuțanu

Augustin Zăbrăuțanu

1. Traian Briciu. Actualul Președinte al UNBR. Întreabă unii colegi cine e omu’ și ce a făcut el pentru profesie. Io nu pot să răspund, pentru că sunt subiectiv: mi-a fost conducător de seminar la Procedură Civilă acum 20 de ani. Asistentul Profesorului Viorel Mihai Ciobanu fiind atunci. Profesor Universitar fiind astăzi. Omu’ și-a pierdut ceva vreme și cu codurile. Astea noi, civile. În legătură cu profesia, gurile rele zic că ar fi (fost) și avocatul lui Costanda. Mizilicuri, cum ar veni. Asta ca să lămurim și cum e cu gluma aia cam de autobază cum că de asta candidează Traian Briciu, că să aibă acces la banii UNBR și să încaseze cate 5000 de Euro de la examenele INPPA.

2. Daniel Fenechiu. Confratele care poate realmente face ceva semnificativ pentru profesie astăzi, mai mult decât s-a facut până acum. Că astăzi trăim și profesam, zic. A făcut și mai poate face multe, părerea mea. Un mare câștig să-l avem în conducerea UNBR.

3. Avocații de calitate. Sintagmă vânturată după un interviu al Decanului Baroului București, Ion Dragne. Omul trebuie înțeles: cadru didactic universitar, șef de promoție al Facultății de drept a Universității din București, asistent al Profesorului Ciobanu, decide în anii ’90 să se titularizare la Universitatea Nicolae Titulescu. Boșșii mei, c’mon! Era șeful litigiilor la Mușat și mă întâlneam cu el în arhivă, cu agenda în mâna, ca fiecare dintre noi.

4. Cu titlu de regret, îmi pare tare rău că Petruț Ciobanu nu e în Comisia Permanentă a UNBR. O să vedeți voi de ce.

Una peste alta, spor la treabă organelor profesiei!

Av. Augustin Zăbrăuțanu
Managing Partner ZĂBRĂUȚANU POPESCU & ASOCIAȚII

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică