Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Informare ref. avizul favorabil al Senatului privind modificarea Legii pentru organizarea profesiei de avocat
12.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 12 iunie 2019, Baroul București a informat avocații că a avut loc ședința Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului, care a avut pe ordinea de zi avizarea Proiectului de modificare a art. 54 și art. 55 din Legea nr 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, potrivit unui comunicat.

Comisia, cu majoritate, a dat aviz favorabil inițiativei care a avut la bază propunerea Baroului București, cu excepția propunerii ca organele de conducere a profesiei să poată fi alese și prin intermediul votului în sistem electronic.

Neacceptarea propunerii de vot electronic s-a datorat și obiecțiunilor prezentate de avocații Mihnea Stoica și Danny Gabriel Bârdan-Raine, bazate în principal pe posibilitatea fraudei și a împrejurării că votul electronic nu este în interesul profesiei.

Decanul Baroului Bucuresti a apreciat public consecvența av. Daniel Fenechiu, care a votat, în calitate de senator, forma aprobată de Consiliul Baroului București.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.