Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informare ref. avizul favorabil al Senatului privind modificarea Legii pentru organizarea profesiei de avocat
12.06.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 12 iunie 2019, Baroul București a informat avocații că a avut loc ședința Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului, care a avut pe ordinea de zi avizarea Proiectului de modificare a art. 54 și art. 55 din Legea nr 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, potrivit unui comunicat.

Comisia, cu majoritate, a dat aviz favorabil inițiativei care a avut la bază propunerea Baroului București, cu excepția propunerii ca organele de conducere a profesiei să poată fi alese și prin intermediul votului în sistem electronic.

Neacceptarea propunerii de vot electronic s-a datorat și obiecțiunilor prezentate de avocații Mihnea Stoica și Danny Gabriel Bârdan-Raine, bazate în principal pe posibilitatea fraudei și a împrejurării că votul electronic nu este în interesul profesiei.

Decanul Baroului Bucuresti a apreciat public consecvența av. Daniel Fenechiu, care a votat, în calitate de senator, forma aprobată de Consiliul Baroului București.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.