« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Informare ref. avizul favorabil al Senatului privind modificarea Legii pentru organizarea profesiei de avocat
12.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 12 iunie 2019, Baroul București a informat avocații că a avut loc ședința Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului, care a avut pe ordinea de zi avizarea Proiectului de modificare a art. 54 și art. 55 din Legea nr 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, potrivit unui comunicat.

Comisia, cu majoritate, a dat aviz favorabil inițiativei care a avut la bază propunerea Baroului București, cu excepția propunerii ca organele de conducere a profesiei să poată fi alese și prin intermediul votului în sistem electronic.

Neacceptarea propunerii de vot electronic s-a datorat și obiecțiunilor prezentate de avocații Mihnea Stoica și Danny Gabriel Bârdan-Raine, bazate în principal pe posibilitatea fraudei și a împrejurării că votul electronic nu este în interesul profesiei.

Decanul Baroului Bucuresti a apreciat public consecvența av. Daniel Fenechiu, care a votat, în calitate de senator, forma aprobată de Consiliul Baroului București.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD