Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

DIICOT. Acord de colaborare bilaterală cu Procuratura Generală a Republicii Bulgaria
14.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 12 iunie 2019, între Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, reprezentată de către Oliver Felix Bănilă şi Procuratura Generală a Republicii Bulgaria, reprezentată de către Sotir Tsatsarov, a fost încheiat un Acord de cooperare judiciară bilaterală, având drept scop cooperarea directă între autorităţile judiciare semnatare, pentru abordarea comună şi eficientă a luptei împotriva criminalităţii organizate şi terorismului, potrivit unui comunicat.

La semnarea acordului  a participat şi  procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Dimitrie Bogdan Licu.

Procurorii DIICOT vizează cooperarea judiciară internaţională în materie penală cu autoritatea judiciară parteneră din Republica Bulgară, cu predilecţie în materia combaterii terorismului, traficului de persoane, traficului de droguri, contrabandei comise în grup organizat şi a celorlalte forme de criminalitate organizată, care se manifestă în ambele state.

Acordul privind cooperarea directă a DIICOT cu Procuratura Generală a Republicii Bulgaria reprezintă  un instrument suplimentar utilizat în scopul destructurării grupurilor infracţionale organizate transfrontaliere, garantând schimbul constant de date, informaţii operative, precum şi de aspecte care vizează legislaţia şi jurisprudenţa relevante în domeniile de interes comun.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.