Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Memorandum de cooperare între DIICOT și Direcția Națională Antimafia și Antiterorism din Republica Italiană
14.06.2019 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Joi, 13 iunie 2019, la Roma, Italia, a avut loc semnarea unui nou Memorandum de cooperare între Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism, reprezentată de către Felix Oliver Bănilă, procuror șef și Direcția Națională Antimafia și Antiterorism din Republica Italiană, reprezentată de către Federico Cafiero de Raho, procurorul național antimafia, potrivit unui comunicat.

Actualizarea acordului de cooperare semnat la data de 5 decembire 2012 a avut ca scop consolidarea schimbului de informații și a colaborării destinate întăririi luptei împotriva criminalității organizate transnaționale, cu referire la infracțiunile de terorism și finanțare a terorismului, trafic de droguri, criminalitate economico – financiară și spălare a banilor, criminalitate informatică, precum și combaterea altor forme infracționale grave, ce reprezintă o amenințare majoră pentru siguranța ambelor state.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.