Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Danemarca. Amendă pentru încălcarea GDPR
18.06.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 11 iunie 2019, Agenția daneză pentru protecția datelor cu caracter personal a amendat compania producătoare de mobilier IDDesign A / S cu 1,5 milioane de coroane daneze pentru că nu a șters date despre 385.000 de clienți, potrivit unui comunicat.

GDPR stabilește că datele cu caracter personal trebuie să fie stocate astfel încât persoanele vizate să nu poată fi identificate mai mult decât este necesar pentru scopurile pentru care sunt prelucrate datele cu caracter personal.

IDdesign nu a indicat când datele personale din vechiul sistem nu mai sunt necesare în scopul procesării și, prin urmare, nu au specificat termenele limită aplicabile ștergerii datelor cu caracter personal procesate în sistem.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate