Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Poziția Baroului București ref. modalitatea de decontare a onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală
19.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Baroului București, întrunit în ședința din 18 iunie 2019, a informat avocații membri cu privire la răspunsul Ministerului Justiției, comunicat către UNBR prin adresa nr. 2/35636/2019, referitor la opinia Ministerului Public, formulată prin adresa nr. 713/C/6888 din 4 aprilie 2019, privind modalitatea de decontare a onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, conform Protocolului tripartit încheiat la 14 februarie 2019, potrivit unui comunicat.

Consiliul Baroului București a decis transmiterea de adrese catre UNBR, Ministerul Justiției și Parchetul General, pentru urgentarea identificării celor mai bune măsuri în vederea deblocării situației create, inclusiv cu privire la rectificarea bugetară ce va permite asigurarea fondurilor pentru serviciile avocațiale prestate în faza de urmărire penală.

Avocații din Baroul București vor fi informați cu privire la demersurile efectuate și la rezultatul acestora.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate