Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Procurorul General al PÎCCJ – Procurorul General al SUA
20.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 18 iunie 2019, Dimitrie Bogdan Licu, Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a avut o întâlnire de lucru cu William Barr, procurorul general al Statelor Unite ale Americii, potrivit unui comunicat.

Din partea Ministerului Public la întâlnire au mai participat procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Călin Nistor și procurorul șef al Serviciului de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe din cadrul PÎCCJ, Nadina Magdalena Spînu.

Temele abordate în cadrul discuțiilor au vizat consolidarea și dezvoltarea cooperării interinstituționale în materie penală între autoritățile judiciare din România și cele din Statele Unite ale Americii, în domeniul faptelor penale grave care au o componentă transfrontalieră cum ar fi: criminalitatea informatică, corupția sub toate formele ei, criminalitatea organizată și alte fapte grave.

În cadrul discuțiilor a fost subliniată importanța continuării combaterii corupției pentru consolidarea statului de drept, William Barr arătând că activitatea Ministerului Public Român va fi sprijinită de autoritățile americane prin continuarea la aceeași parametrii a  cooperării  în domeniile de interes ale ambelor state.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate