Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Este necesar să avem un cod administrativ care să tranșeze disputele cu privire la întinderea răspunderii personalului plătit din fonduri publice
21.06.2019 | Dumitru DOBREV

Dumitru Dobrev

Dumitru Dobrev

Pentru a tranșa aspectele în divergență cu privire la întinderea răspunderii personalului plătit din fonduri publice: funcționari publici, înalți funcționari publici, demnitari, personal contractual, este necesar să avem un cod administrativ/cod de procedură administrativă cu solide baze teoretice și de drept comparat care să tranșeze diversele dispute care au marcat până acum această materie și care au fost generate, în parte și de inflația legislativă cu inerentele ei necorelări și inadvertențe.

Avocat dr. Dumitru Dobrev
Partner DOBRINESCU DOBREV

* Opinie susținută în cadrul dezbaterii „Răspunderea patrimonială a personalului plătit din fonduri publiceediția 284, organizată de Societatea de Științe Juridice (SSJ)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.