« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii

Este necesar să avem un cod administrativ care să tranșeze disputele cu privire la întinderea răspunderii personalului plătit din fonduri publice
21.06.2019 | Dumitru DOBREV

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Dumitru Dobrev

Dumitru Dobrev

Pentru a tranșa aspectele în divergență cu privire la întinderea răspunderii personalului plătit din fonduri publice: funcționari publici, înalți funcționari publici, demnitari, personal contractual, este necesar să avem un cod administrativ/cod de procedură administrativă cu solide baze teoretice și de drept comparat care să tranșeze diversele dispute care au marcat până acum această materie și care au fost generate, în parte și de inflația legislativă cu inerentele ei necorelări și inadvertențe.

Avocat dr. Dumitru Dobrev
Partner DOBRINESCU DOBREV

* Opinie susținută în cadrul dezbaterii „Răspunderea patrimonială a personalului plătit din fonduri publiceediția 284, organizată de Societatea de Științe Juridice (SSJ)

 
Secţiuni: Dreptul muncii, Opinii, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD