Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim marţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Deși există un interes pentru înscrierea la magistratură, lipsa personalului își spune cuvântul
21.06.2019 | Robert WILLIAMS

Robert Williams

Robert Williams

Anual, sunt comentate ca fiind un succes si un interes ridicat inscrierea la magistratura insa, deficitul de personal este un stres atat pentru magistrati, cat si echipa auxiliara a acestuia.

Agentia Britanica de Stiri a atras atentia Consiliului Superior al Magistraturii in nenumarate randuri, a documentat chestionare adresate instantelor romanesti si rezultatele sunt aceleasi. Sunt monitorizate judecatoriile la care minusul de 7 judecatori pun presiune pe toate partile: magistrati, grefieri, justiabili si sunt legate de monitorizari, de indici de performanta ori plangeri la Inspectia Judiciara.

Interesul pentru magistratura a fost si este discutat anual de diferiti magistrati ca fiind unul ridicat…, dar unde sunt acei numerosi viitori judecatori?

Observam aceasta lipsa de personal si pe de o parte o incarcatura de dosare per judecator ce depaseste 1000 de dosare. Nu se intreaba nimeni ce se intampla?

Posibilele dezbateri sau observatii pot induce unora sentimentul de aparare a reputatiei, imixtiune, ceea ce nu este dorit de la acest material, insa sentimentul este unul greu de resimtit inclusiv de cei care fac treaba si pentru cei cu un salariu nu de atatea ori marit ori cu pretul sanatatii, ori cu pretul unei erori si cu pretul denigarii prin reclamatii la Inspectia Judiciara.

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.