Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Avocați SELECTED
 1 comentariu

UNBR. Organizarea examenului de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2019. UPDATE: Tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat. UPDATE: Locurile desfășurării examenului. UPDATE: Repartizarea pe imobile și săli a candidaților. Reguli și instrucțiuni

29 august 2019 | JURIDICE.ro

Joi, 29 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității repartizarea pe imobile și săli a candidaților la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019, potrivit unui comunicat.

Repartizarea pe imobile și săli a candidaților (identificați nominal sau prin cod numeric, în funcție de opțiuni) la examenul pentru dobândirea calității de avocat STAGIAR.

Repartizarea pe imobile și săli a candidaților (identificați nominal sau prin cod numeric, în funcție de opțiuni) la examenul pentru dobândirea calității de avocat DEFINITIV.

UNBR atenționează că există posibilitatea consultării online a profilului aferent examenului de admitere în profesie.

Pentru cei ce nu au primit prin email sau SMS legătura către profilul online, se poate asigura obţinerea profilului accesând portalul IFEP la adresa www.ifep.ro – butonul: Candidați-recuperare profil sau direct aici.

Totodată, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat regulile și instrucțiunile pentru candidații la examenul de primire în profesia de avocat:

A. Instrucțiuni și reguli
–  Examenul începe la ora 9.00 a zilei de 30.08.2019
– Candidaţii se vor prezenta la sala de examen OBLIGATORIU la ora 8.00 cu actul de identitate
– Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinţa provizorie de identitate (în caz de pierdere a cărţii/buletinului de identitate), paşaportul sau permisul de conducere, prezentate în original şi aflate în termen de valabilitate. Cópii de pe aceste documente sau alte documente nu vor putea fi luate în considerare.
– Este strict interzis accesul în clădire și în sala de examen cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, tablete, notebook-uri, ceasuri inteligente etc.). Genţile, poşetele, rucsacurile etc., precum și tipăriturile vor fi depuse de candidaţi într-un spaţiu supravegheat, pus la dispoziţia candidaţilor prin grija comisiei de organizare. Dacă nu există disponibilităţi pentru spaţiul de depozitare, acestea fi depozitate într-o parte a sălii de examen, conform deciziei responsabilului de sală. Refuzul candidatului de a se conforma prevederilor de mai sus atrage excluderea din examen a acestuia.

B. Instrucțiunile și regulile de mai sus se completează cu prevederile Regulamentului de examen, astfel cum acestea sunt prevăzute în Hotărârea nr. 462 din 05.06.2019 a Consiliului U.N.B.R.

***

Marți, 27 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019, se va desfășura la data de 30 august 2019 în următoarele locuri de examen, potrivit unui comunicat:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan -partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)
B. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
C. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din București, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
D. Facultatea de Geografie a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
E. Facultatea de Istorie a Universității din București, B-dul. Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
F. Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
G. Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
H. Facultatea de Chimie a Universității din București, B-dul. Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
I. Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, Str. Traian Vuia nr. 6 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
J. Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București, Șoseaua Panduri nr. 90 (imobil Panduri)

***

Marți, 27 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea nr. 5 din 25 august 2019 a Comisiei Naționale de Concurs, potrivit unui comunicat:

Art. 1 – În baza Deciziei nr. 5/23.08.2019 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. și în urma verificării îndeplinirii de către candidați a cerințelor regulamentare, precum și a documentației pentru care a fost acordat termen, se publică tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele finale cuprinzând candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică Vice-Președinților Comisiei Naționale, directorilor centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A./I.N.P.P.A, Central şi se publică, inclusiv anexele, pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A.

:: Hotărârea și Anexele

***

Duminică, 25 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea nr. 4 din 25 august 2019 a Comisiei Naționale de Concurs, potrivit unui comunicat:

Art. 1 – În baza Deciziei nr. 5/23.08.2019 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. și în urma verificării îndeplinirii de către candidați a cerințelor regulamentare, se publică tabelele cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele cuprinzând candidații ale căror dosare au primit termen pentru completare precum și candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică Vice-Președinților Comisiei Naționale, directorilor centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A./I.N.P.P.A, Central şi se publică, inclusiv anexele, pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A.

:: Hotărârea și Anexele

***

Vineri, 21 iunie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea nr. 463 din 5 iunie 2019 a Consiliului UNBR privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2019.

:: Hotărârea 

Citeşte mai mult despre , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership