JURIDICE SELECTED
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Organizarea examenului de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2019. UPDATE: Tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat. UPDATE: Locurile desfășurării examenului. UPDATE: Repartizarea pe imobile și săli a candidaților. Reguli și instrucțiuni
29.08.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 29 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității repartizarea pe imobile și săli a candidaților la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019, potrivit unui comunicat.

Repartizarea pe imobile și săli a candidaților (identificați nominal sau prin cod numeric, în funcție de opțiuni) la examenul pentru dobândirea calității de avocat STAGIAR.

Repartizarea pe imobile și săli a candidaților (identificați nominal sau prin cod numeric, în funcție de opțiuni) la examenul pentru dobândirea calității de avocat DEFINITIV.

UNBR atenționează că există posibilitatea consultării online a profilului aferent examenului de admitere în profesie.

Pentru cei ce nu au primit prin email sau SMS legătura către profilul online, se poate asigura obţinerea profilului accesând portalul IFEP la adresa www.ifep.ro – butonul: Candidați-recuperare profil sau direct aici.

Totodată, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat regulile și instrucțiunile pentru candidații la examenul de primire în profesia de avocat:

A. Instrucțiuni și reguli
–  Examenul începe la ora 9.00 a zilei de 30.08.2019
– Candidaţii se vor prezenta la sala de examen OBLIGATORIU la ora 8.00 cu actul de identitate
– Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinţa provizorie de identitate (în caz de pierdere a cărţii/buletinului de identitate), paşaportul sau permisul de conducere, prezentate în original şi aflate în termen de valabilitate. Cópii de pe aceste documente sau alte documente nu vor putea fi luate în considerare.
– Este strict interzis accesul în clădire și în sala de examen cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, tablete, notebook-uri, ceasuri inteligente etc.). Genţile, poşetele, rucsacurile etc., precum și tipăriturile vor fi depuse de candidaţi într-un spaţiu supravegheat, pus la dispoziţia candidaţilor prin grija comisiei de organizare. Dacă nu există disponibilităţi pentru spaţiul de depozitare, acestea fi depozitate într-o parte a sălii de examen, conform deciziei responsabilului de sală. Refuzul candidatului de a se conforma prevederilor de mai sus atrage excluderea din examen a acestuia.

B. Instrucțiunile și regulile de mai sus se completează cu prevederile Regulamentului de examen, astfel cum acestea sunt prevăzute în Hotărârea nr. 462 din 05.06.2019 a Consiliului U.N.B.R.

***

Marți, 27 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019, se va desfășura la data de 30 august 2019 în următoarele locuri de examen, potrivit unui comunicat:

A. Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 (accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan -partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)
B. Facultatea de Litere a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
C. Facultatea de Matematică si Informatică Universității din București, Str. Academiei nr. 14 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
D. Facultatea de Geografie a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
E. Facultatea de Istorie a Universității din București, B-dul. Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
F. Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, Strada Edgar Quinet 5-7, București (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
G. Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, B-dul. Nicolae Bălcescu nr. 1 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
H. Facultatea de Chimie a Universității din București, B-dul. Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
I. Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, Str. Traian Vuia nr. 6 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)
J. Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București, Șoseaua Panduri nr. 90 (imobil Panduri)

***

Marți, 27 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea nr. 5 din 25 august 2019 a Comisiei Naționale de Concurs, potrivit unui comunicat:

Art. 1 – În baza Deciziei nr. 5/23.08.2019 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. și în urma verificării îndeplinirii de către candidați a cerințelor regulamentare, precum și a documentației pentru care a fost acordat termen, se publică tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele finale cuprinzând candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică Vice-Președinților Comisiei Naționale, directorilor centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A./I.N.P.P.A, Central şi se publică, inclusiv anexele, pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A.

:: Hotărârea și Anexele

***

Duminică, 25 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea nr. 4 din 25 august 2019 a Comisiei Naționale de Concurs, potrivit unui comunicat:

Art. 1 – În baza Deciziei nr. 5/23.08.2019 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. și în urma verificării îndeplinirii de către candidați a cerințelor regulamentare, se publică tabelele cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele cuprinzând candidații ale căror dosare au primit termen pentru completare precum și candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică Vice-Președinților Comisiei Naționale, directorilor centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A./I.N.P.P.A, Central şi se publică, inclusiv anexele, pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A.

:: Hotărârea și Anexele

***

Vineri, 21 iunie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea nr. 463 din 5 iunie 2019 a Consiliului UNBR privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2019.

:: Hotărârea 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “UNBR. Organizarea examenului de primire în profesia de avocat – sesiunea august 2019. UPDATE: Tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat. UPDATE: Locurile desfășurării examenului. UPDATE: Repartizarea pe imobile și săli a candidaților. Reguli și instrucțiuni”

  1. În era GDPRului și a noțiuni de consimțămând valid (nu invalid), încă se mai publică liste pe internet cu numele și prenumele candidaților pentru niște examene de profesii liberale.

    Mă așteptam ca dreptul să fie respectat chiar în casa lui.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate