Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. certSIGN – sesiune de prezentare și informare cu privire la semnătura electronică
25.06.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 2 iulie 2019, ora 15.30, la sediul Baroului Timiș va fi organizată o sesiune de prezentare și informare de către certSIGN, cel mai important furnizor de semnătură electronică calificată din România, potrivit unui comunicat.

certSIGN pune la dispoziție serviciul de semnătură electronică cu valoare legală, în vederea eficientizării proceselor de lucru în relația cu instanțele judecătoreşti din țară.

certSIGN oferă soluții de arhivare electronică și fizică a documentelor precum și servicii complete de securitate cibernetică.

Întâlnirea este dedicată exclusiv avocaților (din Baroul Timiș, dar și din celelalte barouri, în măsura în care sunt interesați).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate