« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Comisia de negociere a Metodologiei privind utilizarea operelor muzicale pe platformele online pentru filme
25.06.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 509 din data de 24 iunie 2019, a fost publicat Decizia nr. 68/2019 privind constituirea Comisiei de negociere a Metodologiei privind utilizarea operelor muzicale pe platformele online pentru filme.

Se constituie Comisia de negociere a Metodologiei privind utilizarea operelor muzicale pe platformele online pentru filme, pentru drepturile de comunicare publică și de reproducere a operelor muzicale, după cum urmează:
1. Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor (UCMR-ADA) reprezentând organismele de gestiune colectivă;
2. Netflix International B.V.,
3. HBO Europe s.r.o.,
4. PRO TV – S.R.L. reprezentând utilizatorii majori.

Comisia are obligația să desfășoare negocierile în conformitate cu dispozițiile art. 164 și art. 165 alin. (2) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, pe o durată de maximum 60 de zile de la data constituirii comisiei.

Înțelegerea părților se va consemna într-un protocol care se va depune la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor cu publicare în Monitorul Oficial.

Intrarea în vigoare: 24 iunie 2019.

 
Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Lege 9, Media & Publicitate, Monitorul Oficial al României, Telecom | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD