BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Comisia de negociere a Metodologiei privind utilizarea operelor muzicale pe platformele online pentru filme
25.06.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 509 din data de 24 iunie 2019, a fost publicat Decizia nr. 68/2019 privind constituirea Comisiei de negociere a Metodologiei privind utilizarea operelor muzicale pe platformele online pentru filme.

Se constituie Comisia de negociere a Metodologiei privind utilizarea operelor muzicale pe platformele online pentru filme, pentru drepturile de comunicare publică și de reproducere a operelor muzicale, după cum urmează:
1. Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor (UCMR-ADA) reprezentând organismele de gestiune colectivă;
2. Netflix International B.V.,
3. HBO Europe s.r.o.,
4. PRO TV – S.R.L. reprezentând utilizatorii majori.

Comisia are obligația să desfășoare negocierile în conformitate cu dispozițiile art. 164 și art. 165 alin. (2) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, pe o durată de maximum 60 de zile de la data constituirii comisiei.

Înțelegerea părților se va consemna într-un protocol care se va depune la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor cu publicare în Monitorul Oficial.

Intrarea în vigoare: 24 iunie 2019.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.