Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informare privind organizarea Adunării Generale a Avocaților
27.06.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 27 iunie 2019, Ion Dragne, Decanul Baroului București, a informat avocații că, la 26 iunie 2019, a fost adoptat Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat, în sensul de a se permite organizarea de adunări elective de tip „deschis“ (organizate pe parcursul a mai multor zile consecutive), precum și de a da posibilitatea Consiliului baroului de a decide suplimentarea numărului de consilieri până la 21. Legea urmează a fi transmisă spre promulgare Președintelui României, Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat.

Decanul Baroului București mulțumește parlamentarilor, indiferent de partidul politic din care aceștia fac parte, pentru susținerea profesiei de avocat, precum și, în mod particular, parlamentarilor avocați și juriști, pentru promptitudinea cu care au preluat propunerea Baroului București.

Avocații vor fi informați cu privire la măsurile adoptate de Consiliul Baroului București, după publicarea legii în Monitorul Oficial al României.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.