Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Andrei Nicolescu și Dragoș Zorin înființează NICOLESCU ZORIN ȘI ASOCIAȚII


27 iunie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Andrei Nicolescu si Dragos Zorin infiinteaza NICOLESCU ZORIN ȘI ASOCIAȚII, o societate de avocatura care, potrivit fondatorilor sai, isi propune:
– identificarea de solutii juridice – care sa raspunda nevoilor comerciale ale partenerilor sai – axate pe eliminarea sau diminuarea riscurilor in timp util;
– transparenta si predictibilitate in structurile de onorarii folosite;
– reflectarea expertizei avocatilor asociati (dobandita in litigii, dreptul constructiilor, achizitii publice si energie) atat in calitatea serviciilor oferite de echipa, cat si in eficienta si promptitudinea prestării acestor servicii;
– asumarea rolului de management juridic de proiecte in cadrul unor echipe comune constituite impreuna cu societatile partenere;

Noua echipa, formata pentru inceput din 14 avocati, printre care se numără alături de Andrei si Dragos alti trei avocati fondatori (Alina Dascalescu, Marina Dumitrescu si Bogdan Ilie), activeaza in domeniul Dreptul Afacerilor cu o abordare a practicii judiciare adaptata la cerintele actuale cu scopul oferirii unor servicii cu grad ridicat de specializare, mai dinamice si mai eficiente.

Expertiza dobandita de Alina Dascalescu si Dragos Zorin in calitate de avocati coordonatori in grupurile de lucru dedicate litigiilor din energie, drept societar, achizitii publice si constructii intr-o societate de Top 5 Romania sustine dinamismul echipei constituite de Andrei Nicolescu si definitiveaza nucleele deja formate in jurul ariilor de practica Energie, Achizitii Publice si asistenta curenta suport pentru activitatile de bussiness.

Andrei Nicolescu, Partener fondator SCA Nicolescu, Zorin si Asociatii: „Credem cu tarie ca misiunea unui avocat este de a intelege nevoile clientului si de a veni cu solutii propice pentru a raspunde cerintelor acestuia.

Eficienta dovedita in plan international a abordarii New Law asigura clientilor din Romania avantaje prin simplificarea considerabila a procedurilor administrative si adaptarea la specificul de organizare si functionare a clientului.

Adaptarea presupune, insa, nu doar flexibilitatea modului de lucru in relatia cu clientul, ci si practicarea unor structuri de onorarii care sa ofere predictibilitate asupra costului final, in cadrul carora avocatul, alaturi de client, sa-si asume atat riscul cat si succesul proiectului.”

Dragos Zorin, avocatul care a gandit si imaginat impreuna cu Andrei, conceptul NZA: „Desi societatea noastra este nou înființată, echipa este caracterizata de un grad ridicat de expertiza. Experienta si rezultatele individuale ale avocatilor NZA ne recomanda ca fiind o echipa capabila sa raspunda – la cel mai inalt nivel de expertiza si profesionalism – atat problemelor complexe si sensibile din domeniile pe care suntem specializati, cat si activitatilor curente ale clienților noștri, in conditii de eficientizare a costurilor.

Nu mai este suficient să identificăm riscuri in activitatea de consultanta juridica. Avocatii trebuie sa-si asume solutii aplicate pe nevoile clientilor pe care sa fie gata sa le mentina in cazul aparitiei litigiilor.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică