Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Soluționarea cererilor de numire conform dispoziţiilor art. 33 ind. 1 din Legea 303/2004. UPDATE: Soluționarea cererilor amânate
23.07.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 23 iulie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuşi a Paulei Lavric.

Secţia pentru procurori a CSM a hotărât respingerea cererii de numire în temeiul art. 33 ind. 1 a lui Istvan-Peter Gerenyi.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Vineri, 28 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de procuror a lui George Bălan la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererilor de numire în temeiul art. 33 ind. 1 din Legea 303/2004, formulate de:
– Constantin Băboi
– Flavius-Costin Crâznic
– Adrian Popeți
– Marius Dicu Vasile.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti