Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Soluționarea cererilor de numire conform dispoziţiilor art. 33 ind. 1 din Legea 303/2004. UPDATE: Soluționarea cererilor amânate


23 iulie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 23 iulie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuşi a Paulei Lavric.

Secţia pentru procurori a CSM a hotărât respingerea cererii de numire în temeiul art. 33 ind. 1 a lui Istvan-Peter Gerenyi.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Vineri, 28 iunie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de procuror a lui George Bălan la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererilor de numire în temeiul art. 33 ind. 1 din Legea 303/2004, formulate de:
– Constantin Băboi
– Flavius-Costin Crâznic
– Adrian Popeți
– Marius Dicu Vasile.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică