Ce ne facem atunci când fiecare se crede pe moșia lui, și nu un angajat responsabil?
2 iulie 2019 | Robert WILLIAMS
Absolut toti angajatii, fie că sunt politicieni, functionari, judecatori, politisti, procurori, doctori, profesori, militari, muncitori, vanzatori, manageri, top business ori top secret si intelligence, au legi de guvernare care sunt exploatate si abuzate incat sa existe credinta mosiei personale.
Implementarea democratiei si legislatiei occidentale a scos la iveala cateva defecte magistrale, si anume: oportunismul, gasca si slabiciunile profesionale.
Indiferent despre ce structura vorbim, obiectiv, incercarea de a produce efecte pozitive, desi secundare, este un proiect mort. De ce? Structuri intregi si departamente functioneaza dupa principiul marii familii. Desi interzise, Lojile Masonice sunt acceptate. Familii cu sfera de influenta si ospitalitate.
Toate acestea au ca folos linistea financiara, si nu tumultul corporatist de a fi oricand dat afara.
Intalnim foarte putin respect. Este chiar pe cale de disparitie. Lipseste un simplu „va rog”, „multumesc”, dar si limita de discretie (statul unul peste celalalt la banca, la rand, etc). In trafic, la spital, ce da asteptarea in vileag? Civilizatie ori agresivitate?
La scoala, colegul, colegii, gastile. Fiecare pe mosia lui, numita siguranta si agresivitate, insotita si de alte stari.
Mosia fiecaruia este de moment. Este important cand spune NU, este important cand uita pentru ce este acolo, si asa incepe efectul de domino prin care raspunde pe masura, pe mosia lui.
*Prezentul material nu doreste a ofensa cititorii si se bazeaza pe relatarile zilnice ale mass mediei romanesti.
Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro