Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare

Ce ne facem atunci când fiecare se crede pe moșia lui, și nu un angajat responsabil?


2 iulie 2019 | Robert WILLIAMS

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Robert Williams

Robert Williams

Absolut toti angajatii, fie că sunt politicieni, functionari, judecatori, politisti, procurori, doctori, profesori, militari, muncitori, vanzatori, manageri, top business ori top secret si intelligence, au legi de guvernare care sunt exploatate si abuzate incat sa existe credinta mosiei personale.

Implementarea democratiei si legislatiei occidentale a scos la iveala cateva defecte magistrale, si anume: oportunismul, gasca si slabiciunile profesionale.

Indiferent despre ce structura vorbim, obiectiv, incercarea de a produce efecte pozitive, desi secundare, este un proiect mort. De ce? Structuri intregi si departamente functioneaza dupa principiul marii familii. Desi interzise, Lojile Masonice sunt acceptate. Familii cu sfera de influenta si ospitalitate.

Toate acestea au ca folos linistea financiara, si nu tumultul corporatist de a fi oricand dat afara.

Intalnim foarte putin respect. Este chiar pe cale de disparitie. Lipseste un simplu „va rog”, „multumesc”, dar si limita de discretie (statul unul peste celalalt la banca, la rand, etc). In trafic, la spital, ce da asteptarea in vileag? Civilizatie ori agresivitate?

La scoala, colegul, colegii, gastile. Fiecare pe mosia lui, numita siguranta si agresivitate, insotita si de alte stari.

Mosia fiecaruia este de moment. Este important cand spune NU, este important cand uita pentru ce este acolo, si asa incepe efectul de domino prin care raspunde pe masura, pe mosia lui.

*Prezentul material nu doreste a ofensa cititorii si se bazeaza pe relatarile zilnice ale mass mediei romanesti.

Robert Williams
Redactor sef News247WorldPress

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică