Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Regulament privind transferul judecătorilor | Proiect. UPDATE: Aprobare
18.09.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 17 septembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, cu observaţiile din şedinţa secţiei, Regulamentul privind transferul judecătorilor şi a metodologiei privind detaşarea şi delegarea judecătorilor.

Secţia nu şi-a însuşit opinia minoritară la Regulamentul privind privind transferul judecătorilor, conform căreia este necesară stabilirea unui punctaj pentru fiecare criteriu avut în vedere la soluţionarea cererilor de transfer, care să fie acordat în mod informatizat.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 16)

***

Luni, 1 iulie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a lansat în dezbatere publică proiectul de Regulament privind transferul judecătorilor.

:: Proiectul


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.