Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Timiș. Precizări ref. achiziția semnăturii electronice de la certSIGN
04.07.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 3 iulie 2019, av. Sergiu Stănilă, Decanul Baroului Timiș, a făcut următoarele precizări pentru avocații din barou, potrivit unui comunicat: „În urma întâlnirii care a avut loc la sediul Baroului Timiș cu reprezentantul certSIGN, am convenit următoarele: cei care doresc să achiziționeze serviciile de semnătură digitală de la certSIGN, vor transmite o copie a CIF-ului formei de exercitare a profesiei în care activează, o copie a cărții de identitate a avocatului care va deține semnătura digitală la adresa de email dorina.truia@certsign.ro (reprezentant certSIGN la Timișoara, telefon: 0726 240 087 și 0724 500 413).

Veți recepționa prin email toată documentația (incluzând contract) necesară activării semnăturii digitale, o veți printa și semna, urmând a coveni cu reprezentantul furnizorului o întâlnire pentru predarea documentelor semnate. Ulterior prelucrării acestora, veți primi individual certificatul digital, token-ul și factura aferentă tipului de abonament ales (pe 1, 2 sau 3 ani).

Prețurile oferite avocaților din Baroul Timiș (la care a fost aplicat un discount de 20%) sunt: 1 an = 38 EURO + TVA, 2 ani = 58 EURO + TVA, 3 ani = 77 EURO + TVA (toate includ și eToken USB, care nu se mai achită în caz de prelungire). După expirarea perioadei, pentru prelungirea abonamentului, prețurile sunt: 1 an = 24 EURO + TVA, 2 ani = 46 EURO + TVA, 3 ani = 65 EURO + TVA.”

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.