Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Precizări ref. achiziția semnăturii electronice de la certSIGN
04.07.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 3 iulie 2019, av. Sergiu Stănilă, Decanul Baroului Timiș, a făcut următoarele precizări pentru avocații din barou, potrivit unui comunicat: „În urma întâlnirii care a avut loc la sediul Baroului Timiș cu reprezentantul certSIGN, am convenit următoarele: cei care doresc să achiziționeze serviciile de semnătură digitală de la certSIGN, vor transmite o copie a CIF-ului formei de exercitare a profesiei în care activează, o copie a cărții de identitate a avocatului care va deține semnătura digitală la adresa de email dorina.truia@certsign.ro (reprezentant certSIGN la Timișoara, telefon: 0726 240 087 și 0724 500 413).

Veți recepționa prin email toată documentația (incluzând contract) necesară activării semnăturii digitale, o veți printa și semna, urmând a coveni cu reprezentantul furnizorului o întâlnire pentru predarea documentelor semnate. Ulterior prelucrării acestora, veți primi individual certificatul digital, token-ul și factura aferentă tipului de abonament ales (pe 1, 2 sau 3 ani).

Prețurile oferite avocaților din Baroul Timiș (la care a fost aplicat un discount de 20%) sunt: 1 an = 38 EURO + TVA, 2 ani = 58 EURO + TVA, 3 ani = 77 EURO + TVA (toate includ și eToken USB, care nu se mai achită în caz de prelungire). După expirarea perioadei, pentru prelungirea abonamentului, prețurile sunt: 1 an = 24 EURO + TVA, 2 ani = 46 EURO + TVA, 3 ani = 65 EURO + TVA.”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.