Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Proiectele de acte normative de pe ordinea de zi a Guvernului – 4 iulie 2019. UPDATE: Actele normative adoptate
05.07.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 4 iulie 2019, Guvernul României a publicat lista cu proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în ședința Guvernului României din data de 4 iulie 2019, potrivit unui comunicat.

I. ORDONANȚE
1. Ordonanță de Urgență privind reglementarea unor măsuri financiar-fiscale necesare pentru siguranța alimentării cu energie electrică precum și pentru stabilirea unor măsuri referioare la obligațiile de plată aferente împrumuturilor din venituri din privatizare și a împrumuturilor contractate de statul român de la instituții de credit și subîmprumutate operatorilor economici.

II. HOTĂRÂRI
1. Hotărâre privind aprobarea Normelor metodologice pentru evaluarea în vederea acreditării institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare.
2. Hotărâre pentru modificarea şi completarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.637/2003
3. Hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ”HUB de servicii (Centrul de furnizare servicii electronice) la nivelul M.A.I”
4. Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 al Companiei Naţionale ”Romtehnica” -S.A, aflată în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale
5. Hotărâre privind aprobarea stemei comunei Groşi, judeţul Maramureş
6. Hotărâre privind aprobarea stemei comunei Râmeţ, judeţul Alba
7. Hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministeruui Mediului din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în Bugetul de stat pe anul 2019
8. Hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în Bugeul de stat pe anul 2019, pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, pentru finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală etapele I și II

III. NOTE
1. Notă privind implementarea şi programarea fondurilor UE.

***

Joi, 4 iulie 2019, Guvernul României a publicat lista cu proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din data de 4 iulie 2019, potrivit unui comunicat.

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRI
1. Proiect de Hotărâre privind aprobarea Normelor metodologice pentru evaluarea în vederea acreditării institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare.
Proiectul poate fi consultat aici.
2. Proiect de Hotărâre pentru modificarea şi completarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 637/2003.
Proiectul poate fi consultat aici.
3. Proiect de Hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ”HUB de servicii (Centrul de furnizare servicii electronice) la nivelul M.A.I”.
Proiectul poate fi consultat aici.
4. Proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 al Companiei Naţionale ”Romtehnica” -S.A, aflată în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale.
Proiectul poate fi consultat aici.
5. Proiect de Hotărâre privind aprobarea stemei comunei Groşi, judeţul Maramureş.
Proiectul poate fi consultat aici.
6. Proiect de Hotărâre privind aprobarea stemei comunei Râmeţ, judeţul Alba.
Proiectul poate fi consultat aici.

II. NOTE
1. Notă privind implementarea şi programarea fondurilor UE
Proiectul poate fi consultat aici.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.