Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Pentru avocati: „Protectia drepturilor omului si combaterea discriminarii”


3 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Dolj a facut publica invitatia adresata de APADOR-CH catre avocatii din Baroul Dolj de a completa si transmite formularul de evaluare a nevoilor de formare elaborat in cadrul proiectului „Organizatii neguvernamentale puternice pentru persoane vulnerabile”.

Conform proiectului, vor fi organizate in perioada septembrie-decembrie 2009 cinci sesiuni de instruire la Bucuresti si in alte patru centre din tara cu tema „Protectia drepturilor omului si combaterea discriminarii” destinate exclusiv avocatilor.

Selectia participantilor se va face in functie de raspunsurile la chestionarul de evaluare a nevoilor de formare care se gaseste si pe site-ul Baroului Dolj impreuna cu toate informatiile despre proiect. Sesiunile de instruire sunt gratuite si conteaza pentru pregatirea profesionala continua a avocatilor.

Chestionarele se transmit direct la APADOR-CH. Contact Raluca Stancescu: tel/fax (021).312.45.28 sau (021)315.46.31 (1000-1700) sau e-mail: rstancescu@apador.org.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii