Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Memorandum PÎCCJ – Procuratura Republicii Bulgaria
10.07.2019 | JURIDICE.ro

Marți, 9 iulie 2019, a fost încheiat un Memorandum de înțelegere între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Procuratura Republicii Bulgaria. Cele două instituții au fost reprezentate de Dimitrie Bogdan Licu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, și Sotir Tsatsarov, procurorul general al Bulgariei. Din delegația Ministerului Public a făcut parte și Oliver-Felix Bănilă, procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, potrivit unui comunicat.

Prin documentul menționat a fost stabilită baza unei cooperări periodice în domeniul judiciar și legal, vizând atât problemele din domeniul specific de competență, aspectele organizatorice și procedurale, cât și stabilirea unor colaborări profesionale periodice între magistrații români și bulgari. De asemenea, prin Memorandum este încurajat schimbul de informații privind legislația  și jurisprudența din cele două țări, precum și pregătirea reuniunilor periodice ale rețelei NADAL și Forumului Consultativ al Procurorilor Generali.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.