Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Fonduri europene de peste 25 de milioane de euro pentru reformarea sistemului românesc de achiziții publice
11.07.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Miercuri, 10 iulie 2019, a fost semnat un important contract de finanţare, în valoare totală de peste 25 de milioane de euro, la sediul Ministerului Finanțelor Publice, potrivit unui comunicat.

Proiectul „Sprijin în implementarea SNAP prin consolidarea capacitații administrative a ANAP și a autorităților contractante” – cod MySMIS26949, SIPOCA 625, va contribui la implementarea Strategiei Naționale în Domeniul Achizițiilor Publice (SNAP), la creșterea transparenței și a responsabilității sistemului de achiziții publice, la aplicarea unitară a normelor și procedurilor de achiziții publice și la reducerea neregulilor în acest domeniu.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice: “Vom vedea cu toții rezultatele acestui proiect, acestea se vor concretiza în proceduri de achiziții publice mai eficiente, mai clare care să atragă după sine și partea de investiții. Un subiect foarte important în România este cel al achizițiilor publice, de mulți ani discutăm de acest subiect, nu neapărat cadrul legislativ este cel care împiedică derularea corectă a procedurilor, ci asumarea de către personalul implicat reprezintă principala provocare: pe de o parte, cunoașterea legislației, pe de altă parte o cunoaștere foarte bună a documentațiilor de atribuire și calitatea celor care asigură evaluarea ofertelor depuse. Aici este un mix pe care toți ni-l dorim înțeles și aplicat.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate