Secţiuni » Selected
JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informare ref. pregătirea Adunărilor Generale
15.07.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 11 iulie 2019, Consiliul Baroului București, întrunit în ședință, luând act de parcursul legislativ al modificărilor la Legea nr. 51/1995, a hotărât următoarele, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Dragne, Decan:
– convocarea Adunării Generale Ordinare a Baroului București pentru data de 23 septembrie 2019, la Sala Palatului, ora 14.00;
– prorogarea stabilirii termenului pentru reconvocarea Adunării Generale Ordinare, în vederea identificării unor locații și date adecvate interselor avocaților din Baroul București;
– prezentarea, spre consultare și observații, a Proiectului de Regulament de organizare și desfășurare a Adunării Generale de Alegere a Organelor de Conducere a Baroului București, avocații având posibilitatea de a transmite observații până la 21 iulie 2019, la adresa de email secretariat@baroul-bucurești.ro. După împlinirea acestui termen, Consiliul baroului urmează să adopte forma finală a Regulamentului și să dispună măsuri în vederea convocării Adunării Generale Elective.

:: Proiectul de Regulament


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.