Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Baroul București. Informare ref. pregătirea Adunărilor Generale
15.07.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 11 iulie 2019, Consiliul Baroului București, întrunit în ședință, luând act de parcursul legislativ al modificărilor la Legea nr. 51/1995, a hotărât următoarele, potrivit unui comunicat semnat de av. Ion Dragne, Decan:
– convocarea Adunării Generale Ordinare a Baroului București pentru data de 23 septembrie 2019, la Sala Palatului, ora 14.00;
– prorogarea stabilirii termenului pentru reconvocarea Adunării Generale Ordinare, în vederea identificării unor locații și date adecvate interselor avocaților din Baroul București;
– prezentarea, spre consultare și observații, a Proiectului de Regulament de organizare și desfășurare a Adunării Generale de Alegere a Organelor de Conducere a Baroului București, avocații având posibilitatea de a transmite observații până la 21 iulie 2019, la adresa de email secretariat@baroul-bucurești.ro. După împlinirea acestui termen, Consiliul baroului urmează să adopte forma finală a Regulamentului și să dispună măsuri în vederea convocării Adunării Generale Elective.

:: Proiectul de Regulament

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.