Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Verificarea și notificarea avocaților care înregistrează restanțe la bugetul baroului
15.07.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 15 iulie 2019, Baroul Bucuresti a dat publicitatii urmatorul comunicat:

„Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 11 iulie 2019, a luat act de continuarea procedurilor de verificare si notificare a avocatilor care inregistreaza restante la bugetul baroului, UNBR sau la sistemul propriu de asigurari sociale.

S-a constatat ca din totalul avocatilor cu drept de exercitare a profesiei, cei mai multi au achitat la zi taxele și contributiile datorate, ramanand totusi un numar considerabil de avocati care nu au inteles sa isi indeplineasca obligatiile profesionale.

Consiliul Baroului Bucuresti reaminteste membrilor baroului care inregistreaza restante la plata contributiilor profesionale ca masura suspendarii pentru neplata poate fi ridicata numai dupa plata restantelor si achitarea unei taxe in cuantum de 3000 lei. Pentru evitarea unei astfel de consecinte, Consiliul Baroului Bucuresti recomanda avocatilor sa achite contributiile profesionale restante pana la data de 15 septembrie 2019.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate